Aanbiedingen

Best verkochte producten

Bekeken producten

Nieuwsbrief

Veel gestelde vragen

Powerball Pico

Powerball Pico

Nieuw product

Speciaal voor kinderen is nu de eerste mini Powerball bedacht! Het formaat van de Pico is ongeveer de helft van het formaat van een normale Powerball. De Pico Powerball is daardoor een stuk lichter en kun je hem steviger vasthouden.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,30.


€ 17,95 incl. btw

Datasheet

Autostart mechanisme Nee
Toerenteller Nee
Handleiding op mini dvd (meer talig) Ja
RPM (getest) 15800

Meer informatie

Speciaal voor kinderen is nu de eerste mini Powerball bedacht! En we zijn er trots op dat we hem mogen verkopen. Het formaat van de Pico is ongeveer de helft van het formaat van een normale Powerball. De Pico Powerball is daardoor een stuk lichter en kun je hem steviger vasthouden.

De kleinere omvang is verrassend genoeg ook heel prettig voor grote mensen handen. Een echte aanrader.

Vier kleuren LED-lampjes zijn door de transparante behuizing goed zien als ze oplichten zodra de gyro op toeren is. Zoals iedere Powerball is ook de gyro van deze Pico computer-gebalanceerd, zodat je hem met gemak trillingvrij op 15.000 toeren kunt laten draaien. Een klein pakketje met goede kwaliteit dus.

In de verpakking wordt meegeleverd:

  • 2 startkoordjes
  • levenslange garantie

Accessoires