Aanbiedingen

Best verkochte producten

Bekeken producten

Nieuwsbrief

Veel gestelde vragen

Armstick

Powerball armstick

Nieuw product

Bevestig een Powerball in een Armstick. Zo kunnen nog meer spiergroepen getraind worden. De standaard krachten van een powerball worden door het hefboom effect vermenigvuldigd en worden zo heftige krachten.

Het handvat simuleert de handgreep van een sportattribuut.

Wie traint om kracht op een handgreep te kunnen uitoefenen heeft met een Powerball + Armstick het ultieme trainingsapparaat.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20.


€ 12,95 incl. btw

Meer informatie

Bevestig een Powerball in een Armstick. Zo kunnen nog meer spiergroepen uitgebreider getraind worden, en creëer je extra kracht. De standaard krachten van een powerball worden door het hefboom effect vermenigvuldigd en worden zo heftige krachten. Het gewicht op de spiergroepen die je gebruikt is daardoor veel zwaarder.

Het handvat simuleert bovendien de handgreep van bijvoorbeeld een badmintonracket, een golfclub, een hockeystick tennisracket, squashracket, kitesurf-bar, windsurfgiek en een (fiets)stuur.

Wie traint om meer kracht op een handgreep te kunnen uitoefenen heeft met een Powerball + Armstick het ultieme trainingsapparaat te pakken.

Accessoires