Aanbiedingen

Best verkochte producten

Bekeken producten

Nieuwsbrief

Veel gestelde vragen

Classic Pro Blue

Classic Pro Blue

Nieuw product

De Powerball Classic Pro Blue is de nieuwste NSD Powerball uit de "280Hz range" en is de geheel vernieuwde Classic Pro. Deze wordt ook wel de "280Hz Classic V2 Pro" genoemd. Het bevat het nieuwe valbestendige binnenwerk en de nieuwste generatie snelheidsmeter.


Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,70.


€ 35,95 incl. btw

Datasheet

Autostart mechanisme Nee
Toerenteller Ja, batterij vrij
Gewicht bij 10.000 rpm 14,3 kg
Handleiding op mini dvd (meer talig) Nee
Frequentie van de powerballen 280 Hz
RPM (getest) 18000

Meer informatie

De Powerball Classic Pro Blue is de nieuwste NSD Powerball uit de "280Hz range" en is de geheel vernieuwde Classic Pro. Deze wordt ook wel de "280Hz Classic V2 Pro" genoemd. Het bevat het nieuwe valbestendige binnenwerk en de nieuwste generatie snelheidsmeter.

Het is één van de soepelste Powerballen in het gebruik, de kern draait gemakkelijk doordat het weinig wrijving heeft. Hierdoor is het een ideaal atribuut voor therapie en /of (kracht)training.

Door het speciale binnenwerk is deze Powerball ongevoelig voor een val; de gyroscoop blijft soepel draaien en perfect in balans. De snelheidsmeter is voorzien van een lichtgevende display zodat ook in het donker de score goed te lezen is. Batterijen zijn voor deze snelheidsmeter niet nodig.

Accessoires